Maskers

Goudmasker               € 75,-   (rijpere huid, versteviging, vermindering rimpels)  60 min.

De gezichtsbehandeling met het goudmasker is ideaal voor de rijpere huid die om de huid te voeden, te verstevigen en rimpels te verminderen. Het goudmasker is een van onze meest luxe behandelingen en je ziet direct een goed resultaat.

Collageenmasker       € 75,-   (jongere huid voeding, versteviging). 60 min.

De gezichtsbehandeling met het collageenmasker is ook ideaal voor de jongere huid vanwege de voeding, versteviging en vermindering rimpels. Vooral mensen rond de 30 jaar helpen met deze behandeling hun huid weer te herstellen.

Kaviaarmasker           € 75,- (middelbare leeftijd, superrijke voeding)  60 min.

De gezichtsbehandeling met het kaviaarmasker is ideaal voor de huid van 30+ tot 50+, maar ook gerust daar boven, als superrijke voeding, versteviging en helpt rimpels te verminderen.  Dit masker kies je wanneer je een extra boost wil geven aan je gezicht, met direct resultaat.

Chocolademasker       € 75,-   (alle leeftijden, reinigend, vette huid). 60 min.

De gezichtsbehandeling met het chocolademasker is ideaal voor de vette huid met vette huid met puistjes, comedonen en milias omdat dit masker reinigend werkt.

Kleimasker                 € 75,-   (alle leeftijden, diepe reiniging). 60 min.

Heeft u last van een onzuivere huid? Bij deze behandeling wordt de huid extra diep gereinigd met een micro peel en een kleimasker. De behandeling bestaat uit: Oppervlakte reiniging, diepte reiniging door middel van een softpeeling, gevolgd door een active micro peeling, oneffenheden verwijderen, epileren, massage op een warmwater kussen, dagcrème

Voetenmasker            €65,-    (totale verwenbehandeling voor uw voeten en onderbenen). 50 min.

De behandeling begint met het desinfecteren van uw voeten. Hierna mag u heerlijk gaan ontspannen in een voetbad met badolie en etherische oliën. Dit zijn puur natuurlijke oliën die erg weldadig en ontspannend werken.

Na het voetbad krijgt u een heerlijke verzachtende peeling waarbij de dode huidcellen verwijderd worden zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen en weer heerlijk zacht aanvoelt.

×